Schoenendozenactie

SchoenendozenactieInzameling schoenendozen

Al heel wat jaar staat de maand november voor onze stichting in het teken van een grote schoenendozenactie. In samenwerking met een aantal scholen zamelen we gevulde en versierde schoenendozen in. Deze worden traditiegetrouw vlak voor Kerst uitgedeeld aan de kinderen van ons kindertehuis en straatkinderen. Cadeaus zijn een luxe die voor deze kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Ze kunnen dan ook niet wachten om hun eigen schoenendoos vol kleine cadeautjes open te mogen maken.


Meedoen aan deze schoenendoosactie

Wij zouden het uiteraard enorm waarderen als u hier een bijdrage aan wilt leveren. Dit kan door een schoenendoos of cadeautjes tas te vullen voor een jongen/meisje van 4-6 of van 7-12 jaar. Uiteraard kunt u dit ook doen in samenwerking met een school, club of vereniging.

Voor het vullen van deze doos kunt u denken aan:

– Hygiënische producten (tandenborstel / tandpasta / zeep)
– Kleine kledingstukken (sjaal / handschoenen / muts)
– Knutselspullen (potloden / kleurboekje / stickers)
– Klein speelgoed & knuffels

Wilt u aan de buitenkant van de doos aangeven of deze voor een jongen of meisje bedoeld is en voor welke leeftijd? Mocht u geen complete doos willen vullen, dan mag u ook losse materialen inleveren. Wij zullen hier dan dozen mee vullen.

Let op: er mogen geen knikkers in de dozen gestopt worden en alle goederen moeten in een schoenendoos passen.


Inleveren

U kunt de schoenendoos inleveren op maandagavond 1 november tussen 19:00 uur en 20:30 uur of woensdagochtend 3 november tussen 10:30 uur en 11:30 uur op de Fabrieksweg 2 in Huizen.

<iframe style=”border: 0;” src=”https://maps.google.com/maps?width=100%&height=600&hl=nl&q=fabrieksweg%202%20huizen+(Mijn%20bedrijfsnaam)&ie=UTF8&t=&z=20&iwloc=B&output=embed” width=”500″ height=”350″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>


Contact

Voor vragen over deze actie kunt u een mail sturen naar: schoenendoosactie@albaniëcomite.nl