Start een actie

Kom in actie


Wilt u graag wat meer betekenen voor onze stichting en/of heeft u een goed idee voor een sponsoractie? Help ons dan mee! Misschien heeft u zelf al een creatief idee of kunnen we met elkaar iets bedenken? Zet alleen of samen met een groep een actie op en deel deze met ons.


Lopende sponsoracties

Binnenkort starten de acties voor de schoenendozen en met de voedselpakketten weer.


Tips

Doe iets wat bij je past. Dus verkoop taarten wanneer je van bakken houdt en organiseer een hockeytoernooi wanneer daar je passie ligt. Bij bijna alle hobby’s is wel een geschikte sponsoractie te bedenken. Deel jouw actie op social media en vraag vrienden en bekenden hetzelfde te doen. Zo breng je de actie snel onder de aandacht bij velen. Vraag vrienden, familie, een sportclub of kerkelijke vereniging om hulp. Samen kunnen we immers meer dan alleen! Neem altijd contact op met onze stichting. Wij kunnen jouw actie ondersteunen en er bekendheid aan geven, om zo een nog mooier resultaat te behalen.


Ideëen voor een sponsoractie

Verjaardagsactie 
Binnenkort weer een jaartje ouder, maar geen idee wat u nu weer moet vragen? Wees origineel en vraag uw gasten een donatie voor het Albanië Comité te schenken.

Sportevenement 
Organiseer een sportieve dag en vraag vrienden, familie en/of bedrijven om de deelnemers te sponseren. Denk bijvoorbeeld aan een toernooi, marathon of bosloop.

Diner voor Albanië
Gek op koken? Doe dat eens voor een ander! Organiseer thuis of op locatie een heerlijk diner en vraag alle gasten om te betalen voor hun avondje uit. Zo kunnen ze indirect de maaltijd van vele Albanezen sponsoren!

Marktverkoop 
Organiseer een leuke boeren/voedsel/vrouwen/etc. markt en laat weten dat de opbrengst van de verkoop naar stichting Albanië Comité gaat, als dat geen publiek trekt!

Verzamelen maar 
Organiseert een bedrijf een spaaractie, spaar dan eens niet voor jezelf maar voor de Albanezen! Zo hebben wij de kinderen van ons Kindertehuis onlangs een grote moestuin laten aanleggen dankzij de AH moestuinactie. Overleg wel altijd eerst even met iemand van onze stichting of de gespaarde goederen met het transport meekunnen.