Wikkelkoeken

Wikkelkoekenactie 2022

Het Albanië Comité in samenwerking met Bakkerij Kruijmer weer een Wikkelkoekenactie rond de Paasdagen.

Het geld dat hiermee opgehaald wordt komt voor 25 procent ten goede aan kinderactiviteiten in Albanië. Een groep Huizer jongeren reist aankomende zomer namelijk ook weer naar Albanië om daar de Kinderbijbelweek te organiseren.

Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost €16,- per stuk en een kleine wikkelkoek (950 gram) €12,- per stuk. 

Bestellingen
Er kan besteld worden door een mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com met vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken. Bestellingen dienen uiterlijk 31 maart in bezit te zijn van het Albanië Comité.

“De wikkelkoeken kunnen zaterdag 9 april opgehaald worden bij Garage Herman Lubbers aan de Ambachtsweg 1 te Huizen”, legt het Comité uit.

Ophaaltijden
“Om het aantal mensen zoveel mogelijk te spreiden, wordt een indeling gemaakt op alfabet naar aanleiding van de achternaam met verschillende ophaaltijden.” Betalen kan per pin of contant, waarbij een pinbetaling de voorkeur heeft.

“In de week voorafgaand aan de uitgifte wordt meer informatie gegeven over de wijze van ophalen.”

Bezorgen
“Alleen als iemand echt niet in staat is om zijn of haar bestelling op te (laten) halen, is het mogelijk de wikkelkoek(en) thuis te laten bezorgen voor € 2,- extra per adres. Graag dit vermelden bij de bestelling.”