• 035 5263 249
  • secretaris@albaniecomite.nl

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Jubileum avond 25 jaar Stichting Albanië Comité, een terugblik op 25 jaar hulpverlening in Albanië.


25 jaar Stichting Albanië Comité!

Dit jaar bestaat onze stichting alweer 25 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestavond! Op vrijdag 12 mei hebben wij daarom samen met al onze vrijwilligers, donateurs en vrienden van de stichting een gezellige avond feestgevierd.


25 jaar hulp in Albanië

Het is alweer 25 jaar geleden dat onze stichting de eerste helpende hand aan de arme bevolking in Albanië bood. In al die jaren hebben we ontzettend veel meegemaakt. Zo hebben we een eigen kindertehuis opgericht, delen we jaarlijks grote partijen voedsel en kleding uit en hebben we al tientallen scholen en huizen gerenoveerd. We bieden kinderen goed onderwijs door ons KANS- adoptieplan en daarnaast zetten we lokale water- en landbouwprojecten op. Al deze hulp hadden we uiteraard nooit kunnen bieden zonder ons trouwe team van vrijwilligers en donateurs.


Feestavond op 12 mei 2017

Afgelopen mei hebben wij in ‘t Visnet in Huizen stilgestaan bij de afgelopen 25 jaar. Samen met ds. Van ‘t Hof mochten we onze zegeningen tellen en bidden voor een succesvolle voortzetting van ons werk. Daarnaast stonden we met onze oprichters Herman en Anne-Lise Lubbers, een aantal bestuursleden en vaste vrijwilligers, stil bij wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Onder leiding van Anne de Jong kregen de aanwezigen een kijkje in het bestaan van onze Stichting. Er waren prachtige foto’s en filmpjes van ons werk te zien. Daarnaast vond er een veiling plaats, waarbij de gasten op mooie prijzen konden bieden. In totaal leverde deze veiling maar liefst € 1600,-! De avond werd afgesloten met een hapje en borrel, waarbij iedereen gezellig met elkaar kon (bij)kletsen.

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de steun in de afgelopen jaren en kijken terug op een zeer geslaagde jubileumavond!

Herman en Anne-Lise Lubbers,
namens het bestuur Stichting Albanieë Comité